2019-12-05 13:29:05• hírek • Bede Emőke

Nincs idő meghalni: megérkezett a következő James Bond-film első előzetese

Szerdán közzétették a 2020 áprilisában érkező James Bond-film első teljes hosszúságú előzetesét, melyben a legendás titkosügynököt immár ötödik alkalommal megformáló Daniel Craig mellett feltűnik Rami Malek is, ki első ízben alakít majd főgonoszt a sorozatban.

A Jamaicában, Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatott filmet Cary Fukunaga rendezte, forgatókönyvírója a brit Phoebe Waller-Bridge, teljes költségvetését pedig 250 millió dollárra becsülik. Annak ellenére, hogy Craig májusban megsérült a forgatáson, és bokaoperációja miatt egy időre kényszerpihenőre küldték, a munka nélküle is folytatódott, így semmi akadálya annak, hogy a Nincs idő meghalni április elején a mozikba kerüljön.
 

Mint említettük, a főgonoszt a Bohém Rapszódiából is ismert Rami Malek alakítja, de Ralph Fiennes, Naomie Harris, Léa Seydoux és Ben Whishaw is visszatérnek a filmbe. Daniel Craig azonban utolsó alkalommal alakítja az MI6 legendás ügynökét, így aki még egyszer szeretné az ikonikus Aston Martin kormánya mögött látni az angol színészt, az áprilisban ne hagyja ki a Bond-sorozat következő fejezetét. Az igencsak látványosra sikerült előzetes alapján Craig egy valóban izgalmas kémtörténettel búcsúzik James Bond szerepétől.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: